19-11-2015

Christ , een van 's werelds beste leer en lammy fabrikanten.

Christ presenteert collecties in lichtgewicht jassen, die classicisme combineren met moderniteit. Mode, waarin u zich volledig op uw gemak voelt. Christ heeft voor u de beste lamsvellen, die middels een speciaal proces zijn verwerkt in hun eigen leerlooierij. Zij produceren unieke modellen die uw persoonlijkheid benadrukken. Omdat Christ voldoet aan strenge milieuvriendelijke criteria en voorbeeldige werkomstandigheden, zijn zij reeds meerdere malen bekroond door milieuorganisaties.

Al meer dan 50 jaar streeft Christ toegewijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Wat u kunt zien en voelen! De collectie lammy’s , tassen of accessoires zijn uniek en laten u voelen met hoeveel zorg en liefde zij zijn vervaardigd .

Al het leer van Christ is reinigbaar. Bij aankoop van een Christ lammycoat ontvangt u van ons een voucher, welke recht geeft op een gratis reiniging in de eigen reinigingsinstallaties van Christ. Met de aankoop van een product van Christ bent u verzekerd van een stukje kwalitatief hoog vakmanschap. U vindt bij ons een grote collectie heren lammycoats, daarnaast kunnen wij ook lammy’s voor dames leveren.

Regelmatig organiseren wij ook speciale “lammy-dagen”, tijdens deze dagen tonen wij ook vele damesmodellen. Heeft u een speciaal model gezien, welke u graag zou willen bestellen? Geen probleem, wij bestellen het graag voor u! Daarnaast kunnen wij op verzoek een aantal modellen voor u laten komen, welke u in onze winkel kunt bekijken en passen alvorens een definitieve keuze te maken voor een bepaald model.


Terug naar overzicht