de trends voor de lente en zomer

24-03-2015

Dit voorjaar zijn de dunne donsjacks niet meer weg te denken. Wij hebben ze in vele kleuren en variaties. Een echte topper is de jas op de vorige foto. Dit jack is van het merk Hetrego en heeft een prachtige taupekleur. Dit kan op vele manieren worden gecombineerd met de kleuren van het voorjaar. 

Een ander belangrijk item voor de modebewuste man is het witte hemd! Dit item mag niet ontbreken in de kledingkast. Overal op toe te passen en een echt basisstuk voor de collectie! Verkrijgbaar in verschillende pasvormen en vele kraagvarianten. Met contrasten of gekleurde knopen. 

De kleur voor de zomer is blauw. Veel verschillende blauwtonen zijn dominant in de collectie van veel merken. een favorite item is daarbij het jersey-colbert. Dat is een gebried colbert met het draagcomfort van een vest. Supercomfotabel en ideaal om te combineren bij zowel de sportieve als geklede combinatie. 

De colberts hebben meer nadruk op de pasvorm gekregen en zijn iets korter geworden ten opzicht van vorig seizoen. Kleine accenten in voeringen, knopen en trensen geven het colbert een extra uitstraling.


Terug naar overzicht